onsdag 7. juli 2010

Laaaaaang sommerferie

Da har jeg og ungene kommet hjem fra 2 uker på hytta til mamma og pappa i Sverige. En herlig plass ved stranden og i nærheten av en fantastisk handle-by. Der liker vi oss......
Selvfølgelig ble det handling som seg hør og bør. Sverige har noen fantastiske butikker og loppiser. Elsker å gå på loppis der. 

Kom over noen nydelige hekleoppskrifter på dyr mens vi var i Sverige. Verdens nydeligste. Snart ferdig med giraffen og skal i gang med elefant, apekatt og løve........hjelp... Her gjelder det å være tålmodig. Lover bilder av skjønningene senere. Sjekk gjerne ut denne nettsiden og se på de nydelige kreasjonene. Ungene er helt gale etter dem, enda de to eldste egentlig er forbi bamse-alderen. Tror disse må sitte fint på hylla på rommet og bare være til beskuelse.

Mellomstemann har vært så heldig (om jeg kan si det på den måten; han er jo overhode ikke heldig som er så plaget med eksem) og fått behandlingstur til Gran Canaria i 4 uker. Det blir jeg som reiser med ham, og far som steller hjemme. Derfor blir det en ekstra laaaaang sommerferie i år.

Håper dere koser dere i sommervarmen. Det gjør ungene og jeg på Østlandet i hvert fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar