lørdag 13. februar 2010

Deilig med helg

Kvelden i går ble satt av til sying. For første gang sydde jeg en tunika til eldstejenta. Liker veldig godt å sy, men har ikke dreisen på klær. Her om dagen kom det en forsendelse fra Stoff&Stil med div. mønster på klær. Da var det i grunnen bare å sette igang. Jeg ser for meg denne tunikaen i retro-stoffer med gøyale saker på, men det vil ikke eldstejenta ha. For å få henne til å bruke klærne er det best å la henne bestemme. Bevisste 10-åringer.....! Egentlig skulle tunikaen vært lengre, men det var visst heller ikke helt i gata hennes, dermed ble den klippet av. Nå vil den i alle fall blir bruka!!


For å si det mildt, er jeg blitt hekta på blogg-fronten. Jeg elsker å snuse rundt på nettet og leite etter nye ideer og kreativiteter. Her om dagen kom jeg over Georginer bretta i silkepapir. Dette måtte jeg selvsagt prøve og her ser du resultatet.


Mellomstemann har også blitt bitt av fluebinding. Han storkosa seg på kurset og laget de mest fantastiske fluer. Det er ikke til å stikke under en stol at selv mor synes dette er spennende. Siden kurset foregår i en gammel nedlagt skole, med vedfyrt etasjeovn og slitte gulv, kommer den gode følelsen fram når vi entrer kurslokalet. Jeg hadde så lyst til å overraske ungene med varme kanelsnurringer og det ble satt pris på. Fedrene koka kaffe, ungene spiste og bant fluer, og jeg nøt synet. Det er ikke alltid så mye som skal til for å "sprite" opp hverdagen.


Har aldri hørt om en katt som liker vann.....vår derimot elsker å ligge i badekaret. Tror kanskje det har noe med kampfiskene som står på hylla å gjøre. Han drikker også fra vannkrana. Snodig!

Diesel

Hipp hipp hurra for tante Kristin. Gratulere så mye med 35-års dagen. Gleder oss til i kveld.1 kommentar:

  1. Tunikaen til dattera di var kjempefin. Blir ikke overaska av så mye du kan. Du står på og har "tæl". Bare pass deg at du ikke "møter veggen" Er spent på nye innlegg fra deg, er morro å følge med på "sysslene" dine. Hilsen den du veit.

    SvarSlett