fredag 5. februar 2010

Oppdatering på bad.........og diverse

Minstemann har nå kommet hjem fra "ferie-pass" hos svigers og badet har blitt noenlunde ferdig. Mangler litt maling på speilet og et strøk til på noen av hyllene. Normalt er jeg ganske tålmodig, men når det gjelder maling er jeg av den rastløse, utålmodige typen. Hater når ting må stå å tørke, for ikke å snakke om sparkling.....æsj.... Helst vil jeg bli ferdig med en gang, få ryddet bort alt malingsrotet og ryddet ting på plass igjen......
Her kommer iallefall noen bilder fra badet. For dere som har vært på dette rommet før.............det er lite, og da mener jeg lite. Etter vi fjernet en Ikea-reol ser det nå i hvert fall litt større ut. Ble fornøyd med de orange hyllene, en liten fargeklatt.
Du ser riktig....vi har 2 kampfisker på badet.


Ellers har jeg fått laget noen poser av tyll. Tenkte disse ville bli fine å gi bort små-gaver i. Tyll er et forferdelig stoff å sy i. Er det noen som har noen gode tips til denne stoff-typen. Det blir jo ikke fint.


Hønene må jo ha stell når foreldrene mine er bortreist. Minstemann og jeg har det ansvaret. Oppbløta brød er en klar favoritt. Når vi steller pent for dem, får vi egg av de. En grei ordning synes nå jeg......!

Dagens gjenbrukstips:
Reklameblad er noe som vi ofte kommer over. Fine brosjyrer og stygge, unødvendige brosjyrer. For å føle at det ikke er helt bortkasta alt det som havner i postkassa og i handleposen, kan kanskje dette være en idè. Har selv laget dem og de er super-enkle. Nydelige er de også.
Prøv da vel.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Badet ble kjempe fint, gleder meg til å komme på besøk og se å fint det har blitt. Tusen takk for hyggelig tebesøk her om dagen, håper ikke det blir så lenge til neste gang ;-)
  Nå er vi snart klare til hundeutstilling i morgen, eieren gruer seg...

  SvarSlett
 2. Det er nå hunden som skal stilles ut.....og ikke eieren.....Dette er vel ikke noe å grue seg til. Han er jo så skjønn så dette kommer til å gå strålende.
  Kommer snart på tebesøk igjen.
  Lykke til.

  SvarSlett