torsdag 18. februar 2010

"Gang"-oppgjør og mushrooms.....

I dag har det vært gang-oppgjør hjemme. Endelig fikk jeg sortert votter, luer, sokker og skjerf. Alt har bare vært et eneste kaos tidligere. Du kan tenke deg 5 mennesker som bare "slenger" vottene i en kurv, sammen med ullsokkene og luene. Det må jo bare bli rot. God følelse i kveld, alt er ryddet og sortert. Det varer vel til i morgen formiddag............????Kommoden er et arvestykke fra bestemora til mannen. Har ikke hatt hjerte til å male den.


Fikk også smaken på sopper......rosa og brun fluesopp.....eller hvit og rosa perlesopp....Du kan selv velge i fantasiens rike. Har planer om å lage flere i andre "freske" farger.

4 kommentarer:

 1. Leita etter soppene dine,skjønte ingenting, rydding og sopper. Fant de til slutt da, ikvistene dine. Soppene var fine de, men di smaker vel ikke så godt. Hilsen den du veit.

  SvarSlett
 2. Takk for sist. Koselig gang dere har! Her i heimen har vi bare 2 kurver på gulvet som vi forsøker å treffe (med ulikt hell) når vi kaster av oss votter, luer og skjerf. Og dette utgjør altså hele innredningen i det rommet(!) Vi (les:jeg) er på møbeljakt, men når en er "sånn passe" kresen og samtidig forsøker å kjøre litt lavbudsjett + kjøpe brukt kan det ta tid før det blir en forandring...
  Ble inspirert av vasen m/nysprungne bjørkekvist, så tror jeg må karre meg ut i helgen og plukke noen selv og ta inn :0)
  Gøy å følge med på bloggen din forresten. Hilsen Heidi

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig med hyggelige kommentarer. Vet at det har vært litt kronglete å legge inn, men så godt at noen skjønner det......!!

  Forresten; takk for sist. Jeg har visst mistet en lørdag i helgen....!!

  SvarSlett
 4. SÅ KOSELIG MAMMA JEG OG INGRID SYNETES DET VAR FINT HILSEN I OG M

  SvarSlett