søndag 18. april 2010

Hvor blir dagene av.....?

Tror du jeg har glemt bloggingen etter jeg kom hjem, tar du jammen feil. Det er bare det at dagene flyr av gårde nå som det er vår. Fotoapparatet er også fullt med bilder fra USA-turen, hagen trenger virkelig en overhaling, jobben krever sitt, huset skal ha sin "turn" og ungene skal ha sitt. Hvor ble det av den andre torsdagen i uka....? Jeg har da fått vært litt kreativ innimellom, men jeg har ikke fått tatt bilder og blogget om det. Noen små fuglehus som jeg kjøpte "over there" har fått et strøk med fargerik maling og gardinkappa til badet (som jeg begynte på i ferien) er også snart ferdig.

Jeg synes det er kjempe stas når jeg får en kommentar. Tidligere kunne det være vanskelig å legge inn for man måtte gjøre en operasjon to ganger. Jeg har nå fått ordnet det, så for de som har lyst;

JEG SETTER STOR PRIS PÅ EN LITEN KOMMENTAR,
RIS ELLER ROS,
ET HEI ELLER GOD MORGEN,
GODE KREATIVE IDEER,
ELLER BARE EN LITEN HILSEN

tusen takk

2 kommentarer:

  1. Du Lill Mari er ikke sann. Du gjør noe alltid.Vi har vært heldige med barn og svigerbarn. Alle er så til de grader kreative. på torsdagskvelden bei de sett ut fiskegarn. Overarskelse på fredag, gjedde på 14,250 kg. 1,23 m lang. Av dette blei det 74 fiskehamburgere og 2kg. kaviar. Hilsen den du veit.

    SvarSlett
  2. Nå har vi smakt på kaviaren, den var kjempegod. Fant en oppskrift i Sverige med kaviar. Den var ganske enkel: creme fraiche, ansjos, egg og gressløk, dette blandes, legges på litt knekkebrød og på toppen pyntes med kaviar. Kommer du hit skal du få et glass med kaviar.Hilsen den du veit.

    SvarSlett