søndag 4. april 2010

Vil du se på høna til mora mi...........familiens fotballspiller............og mannen som vet å kose seg....& tatovering..?

Dette var en kjempe smart måte å tilbrede rå høne på. Fylte porselens-koppen med øl og lime.
God og saftig.
I Amerika får du alt. Et fantastisk land.

Fotballspilleren i familien.

Livsnyteren!!

Har lenge lurt på om jeg skal ta tatovering, dvs at jeg har hatt lyst på det i noen år. Dette er i tilfelle ingen impulshandling. Har vært innom en tattoo her i Florida og gjett om jeg ble overraska. Det var som om å komme inn i et galleri. Rent, stilig og flotte malerier. Hun ene tatovøren var en prisbelønnet kunstner, og hun kunne virkelig "male". Har sittet litt med ungene, og gubben, og skisset forskjellige saker/ting. Har lyst til å forevige initialene til ungene.  Det er ikke til å stikke under en stol at eldstejenta ikke er overbegeistret over dette "påfunnet" til mor, men hun har visst lenge at jeg har hatt lyst på en. Tatoveringen skal ikke hverken være på overarm eller bein. Jeg skal plassere den slik at jeg kan dekke den til om jeg vil. Den skal heller ikke være stor. Passe liten, men nett. Hva synes du jeg skal gjøre?

3 kommentarer:

  1. Hehe, ser ut som ungene og mannen trives ja :-) Godt å se at dere fortsetter der vi slapp i fjor. Har du virkelig ikke skaffet deg tatovering ennå ;-)Artig å høre at du har tatt steget litt lenger denne gangen å faktisk gått innom et sted for å sjekke. Stå på! Ser forresten veldig bra ut på bilde. Nyt de siste dagene :-)

    SvarSlett
  2. Hehe, ser ut som ungene og mannen trives ja :-) Godt å se at dere fortsetter der vi slapp i fjor. Har du virkelig ikke skaffet deg tatovering ennå ;-)Artig å høre at du har tatt steget litt lenger denne gangen å faktisk gått innom et sted for å sjekke. Stå på! Ser forresten veldig bra ut på bilde. Nyt de siste dagene :-)

    SvarSlett
  3. veldig bra bestefarjenta det er de to ``døttrene`` dine

    SvarSlett