lørdag 20. mars 2010

Endelig ferie

Sender bare en liten feriehilsen fra Florida. Kommet oss trygt fram, flyturen kunne faktisk ikke vært bedre. Rene stuegulvet. Nye, gode filmer vi kunne velge mellom og god mat. Ungene oppførte seg perfekt, ikke mas og grin, og mor og far er stolte. Ungene elsket SeaWorld og jeg syntes spekkhogger-showet var fantastisk. Utrolig hva man kan få dyr til å gjøre. Forandringen fra vi var her sist, og dødsfallet til en av trenerne til spekkhoggerne, er at de ikke lenger bader med dem. Sikkerhetstiltak er altså satt i høysete. Likevel manglet ikke showet noe.

Følger fortsatt med i bloggland og holder meg oppdatert på både det ene og andre.

Sender en hilsen til Erik som bor i huset vårt mens vi er borte. Godt å vite at huset er bebodd og blir passet på.

3 kommentarer:

 1. Hei dere alle sammen.
  Gått å høre at dere har kommet dere vel frem og at flyturen gikk bra. Har tenkt mye på dere og skulle gjerne ha vært med dere i kofferten. Skremmende at det alt er 1 år siden vi var der sist, tiden går alt alt for fort. Dere får kose der videre. Regner med at Walmart allerede er godt besøkt og flere besøk vil komme ;-)
  Her nyter vi vårværet, var 7,5 grader i dag, takraset har gått på huset til B og O, så her smelter det.
  Fortsatt god ferie :-)

  SvarSlett
 2. Ønsker dere alle fortsatt en fin ferie.Kos dere i sola. Nå har også jeg vann i krana igjen.
  Snøklokkene blomstrer og påska kan komme.
  hilsen ei på Solstua.

  SvarSlett
 3. Så koselig at du la inn en melding. Godt at vannet er tilbake. Trasig når slikt skjer. Vi stor-koser oss. Eksemen til mellomstemann begynner å bli bedre, men minstemann måtte en tur innom legen pga brennkopper. Nå går han på antibiotika og sterk salve. Ser nesten ut som en kjøttkake i fjeset. Heldigvis begynner vi å se en bedring.

  Kos deg i påska, og nyt snøsmeltinga.
  Skal hilse fra alle her.

  SvarSlett