fredag 26. mars 2010

Skjønne barn......i skjønn forening

3 kommentarer:

 1. Utrolig fint bilde av gutta :-) Ser ut som dere nyter livet og håper det har blitt litt varmere hos dere. Her er det grått og trist i dag og det er meldt slik et par dager fremover. Kos dere videre :-)
  Hilsen hun fra Moengata

  SvarSlett
 2. Ja, gjett om vi koser oss. Været kunne faktisk vært bedre. I går tordna det kraftig, i dag regner det bøtter. Heldigvis er det jo god temperatur, men vi ønsket jo oss sol hver eneste dag.... Dessverre kan vi ikke gjøre noe med værgudene. Har vært på stranda og kjent på det livet, men det opptimale hadde vært å være der hver dag. Hadde håpet mellomstemann hadde vært helt fin, men i år sitter det skikkelig i. Minstemann er kjempe-stolt av å fått spiderman og svampbob truser så nå er han stadig på do og tisser. I går bærsja han også. Kan vel si at han er på god vei til å bli rein. Han har fin kontroll på tissinga, men han har bærsja i trusa hver dag ellers. I går derimot ville han på do og gjøre det. Da var det feiring med sjokolade og hipp hurra. Det syntes han var stas.

  Håper du koser deg i påska og nyter feriedagene. Dere har kanskje lagt noen planer?

  Kos deg videre.

  Klemz

  SvarSlett
 3. Vi er priviligerte med disse skjønne ungene.Ikke nok med det vi har også to skjønne jenter. Hilsen fra stolte besteforeldre.

  SvarSlett