søndag 3. januar 2010

Nytt år........nye muligheter...

Nå kan vi skrive 2010 og det føles litt rart. Synes ikke det er lenge siden det var full panikk blant folk når vi skulle runde år 2000. Tenk etter hvor fort tiden går.....nesten litt skummelt å la tankene vandre på denne vei....Tror vi må bli flinkere til å sette oss litt ned i hverdagen og faktisk nyte øyeblikkene vi har med barn, venner og familie. Vi må ikke begynne å ta ting som en selvfølge.....noe vi har lett for å gjøre. Kanskje dette kan være et nyttårsforsett (selv om jeg ikke er tilhenger av denne tradisjonen....nyttårsforsett altså).

Gubben sitter nå i sofaen og venter på å sette på "Jenta som lekte med ilden". Ungene ligger trygt og godt i sine senger og vi tenkte vi skulle "kose" oss med film. Det er jo kvelden før jobben tar til igjen, etter en nydelig juleferie. Tidligere i kveld spiste vi kveldsmat hos noen gode venner. Kjempe koselig at vi kan samles rundt et deilig matbord sammen med venner og naboer. Tusen takk til dere alle 5......!

Har bare lyst til å vise noen bilder fra vår juleferie, både hjemme og på hytta. Vi har virkelig hatt det fint.

Nydelige snø-gutter i fin lek. Se de gode røde kinna....

Jammen fikk jeg ikke bakt brød på hytta ôg. Tenk deg den deilige lukta det blir i hus.../...hytte.Mellomste-mann har laget en nydelig fyrstikkholder til oss til jul. Gjett om vi ble glade. Det er jo dette som virkelig betyr noe.Fikk også noen nydelige fyrstikkesker av mitt søskenbarn. Antar at hun har laget dem selv med Vintage-bilder på. Kjempe fine!


I dag har vi fått forvellet gulrøttene våre. Syntes de begynte å bli litt myke og da ville jeg gjøre noe med dem. Nå kan vi nyte den deilige grønnsaken ennå litt lengre ut på vinteren.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar